Loading...

Werkwijze

/Werkwijze
Werkwijze 2018-08-30T14:59:53+00:00

Alles in eigen beheer

Bij Chita Group kiezen we ervoor om zoveel mogelijk in eigen beheer te doen. Daardoor kunnen we onze kwaliteit garanderen, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen. We zijn hierdoor zeer flexibel en kunnen snel schakelen. Dit levert ons verder een kostenbesparing op waardoor we kwaliteit kunnen leveren tegen een goede prijs.

Ontwerpen

De meubelbranche is continue in ontwikkeling. Trends veranderen en consumenten verwachten dat winkels jaarlijks met nieuwe collecties komen. Dit betekent dat wij deze nieuwe programma’s ook voor onze klanten ontwikkelen en produceren. Jaarlijks vernieuwen wij ons assortiment door oude programma’s uit collectie te halen en nieuwe programma’s te ontwikkelen. Daarnaast ontwerpen wij voor verschillende woongroepen exclusieve woonprogramma’s die aansluiten op klantspecifieke wensen.

Het ontwerpen van de meubels doen wij zelf. Doordat we hier al vele jaren ervaringen in hebben kunnen we deze tekeningen snel omzetten in een productie. Uiteindelijk kunnen er op deze productie nog controles en wijzigingen worden doorgevoerd, waarna een woonprogramma daadwerkelijk wordt opgenomen door onze klanten.

Productie

De productie van onze meubelen gebeurt zowel in het buitenland als in Nederland. Doordat wij een eigen fabriek hebben in het buitenland kunnen we een betrouwbare kwaliteit leveren tegen lage productiekosten.

Het voordeel om vanuit Nederland te produceren is dat je veel flexibeler kunt handelen en kortere lijnen hebt tot aan de uitlevering. Tegenwoordig kiezen we er steeds vaker voor om het beste van beiden te combineren. Oftewel om prijs en kwaliteit te bundelen

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We werken met houtproducten die zich uitzetten in een vochtige omgeving en krimpen bij warmte. Hierdoor komt het in onze branche vaker voor dat er service geboden dient te worden op producten. Dit is voor ons een reden om de service te zien als het verlengde van ons product. We vinden dat we de kwaliteit bij levering ook moeten garanderen na leveren. Daarom kiezen we ervoor om de service op onze meubelen zelf uit te voeren als onderdeel van ons product. Onze monteurs zijn zeer gespecialiseerd en kennen zowel onze producten als ons bedrijf door en door. Hierdoor kunnen wij in iedere situatie een passende oplossing bieden om uw klant tevreden te houden.

Transport

Het transport van onze meubels doen wij zelf. We zijn hierdoor flexibel en kunnen routes dusdanig plannen zodat (lever)afspraken worden nageleefd. We kunnen routes efficiënt indelen, waardoor we kosten besparen. We kiezen er daardoor voor om altijd franco te leveren aan onze klanten. Zelfs wanneer er slechts één meubel wordt besteld. We hebben vaste chauffeurs in dienst die precies weten hoe uw winkel aangeleverd dient te worden.